Vols vendre o llogar el teu immoble?

Sol·licita una valoració gratuïta

Carrer Sant Josep, 66 - 08302 Mataró
(Barcelona)

Serveis


¿Què oferim?

Finques Castellà som una empresa de serveis del sector immobiliàri. La nostra activitat principal es la compra-venda i lloguer d'immobles, però, també ens ocupem de qualsevol activitat relacionada amb la gestió dels immobles.

Los servicios que ofrecemos son:

Commercialització d'immobles
Això suposa posar en cartera immobles, publicitar-los i ensenyar-los a clients potencials compradors o arrendataris.
Realització de contractes
Segons l'article 1278 del Còdi Civil: els contractes seran obligatoris, de qualsevol forma en la que s'hagin celebrat, sempre i que ocurreixin les condicions especials per a la seva validesa. La mala gestió en un contracte ens pot portar a la nul·litat o anul·labilitat d'aquest, ocasionant greus perjudicis per a la propietat.

Ens trobem amb diferents tipus de contractes: contractes d'arrendament, contractes de compravenda, contractes d'arras, contractes de permuta, etc.

Per a no tenir problemes el millor es consultar amb un professional del sector. Si vostè ho desitja l'assessorarem en qualsevol tipus de contracte, només ens ha d'enviar una sol·licitud.

Administració de finques
Gestionem l'arrendament de qualsevol immoble, cobros-pagaments, gestions varies (reparacions, canvis de suministres, etc.), realització de pròrrogues, annexos, i renúncies.
Administració de comunitats
Administrem comunitats de propietaris, ja siguin de nova construcció com no, des de la constitució de la comunitat, la realització del llibre d'actes, la gestió de cobraments-pagaments, derrames, realització de certificats, etc.
Tramitació d'assegurances
Realitzem qualsevol tipus d'assegurança, ja sigui relacionat amb immobles com automòbils, responsabilitat civil, vida, etc.
Tramitació d'hipoteques
Col·laborem amb diferents entitats bancaries tramitant qualsevol tipus d'hipoteca o refinançament.
Reparacions
Donada la pròpia activitat del nostre negoci, estem contínuament realitzant gestions amb diferents operaris per a les reparacions d'immobles.

Contacte


Finques Castellà

Carrer Sant Josep, 66 (Cantonada C/ el Torrent)

08302 - Mataró (Barcelona)

Tel. 93 757 83 83

info@finquescastella.com