Què oferim?

Serveis del sector immobiliàri

Servei per a propietaris

Servei administració

Valoració professional, publicitat destacada als principals mitjans i visites amb potencials compradors o llogaters solvents.

Realització de contractes

Els contractes son obligatoris, de qualsevol forma en la que s’hagin celebrat, sempre i que ocurreixin les condicions especials per a la seva validesa. La mala gestió en un contracte ens pot portar a la nul·litat o anul·labilitat d’aquest, ocasionant greus perjudicis per ambdues parts.

Administració de lloguers

Gestionem l’arrendament de qualsevol immoble, cobraments-pagaments, gestions vàries (reparacions, canvis de subministraments, etc.), realització de prorrogues, annexos i renúncies.

Administració de comunitats

Administrem comunitats de propietaris ja siguin de nova construcció com no, des de la constitució de la comunitat, la realització del llibre d’actes, la gestió de cobraments-pagaments, vesses, realització de certificats, etc.

Tramitació d’hipoteques

T’assessorem si necessites tramitar qualsevol tipus d’hipoteca o refinançament.

Tramitació d’assegurances

Realitzem qualsevol tipus de assegurançes, ja sigui relacionat amb immobles com a automòbils, responsabilitat civil, vida, etc.

Reparacions d’immobles

Tenim a la nostra disposició professionals amb qui realitzar neteja, reparacions, manteniments i/o reformes, valorant diferents pressupostos per obtenir el millor per els nostres clients.

Si ja estàs registrat

accedeix a l’administració online

Descobreix més sobre

ELS NOSTRES SERVEIS D’ADMINISTRACIÓ